Taman Negara Pulau Pinang

Taman Negara Pulau Pinang ni terletak di hujung Teluk Bahang. Ni entrance Taman Negara. Kat sini boleh buat aktiviti apa? Boleh Naik bot ke monkey beach, boleh hiking, boleh mandi kat kolam Taman Negara, ada titian gantung. Pantai kat sini sangat bersih and cantik sbb terpelihara. Kalau overnight kat sini, boleh tengok penyu bertelur kat sini. Mahal kan pengalaman tu?

 

 

 
Kat luar ni boleh parking kereta n then boleh singgah kaunter2 kecik ni untuk bertanyakan pakej bot. Sini pun depa offer tour guide nak p hiking lagu mana..
 
Ni arahan standard kepada semua pelawat. Semua pelawat WAJIB mendaftar supaya siapa2 yang hilang tu boleh trace balik.safety u guys.. safety

 

                           Selepas daftar kat kaunter, boleh start masuk Taman Negara

 

 
Ni ada lagi amanat2.. baca untuk tambah pengetahuan.
 
.

 

 
Ni  kaunter pendaftaran, ada pegawai bertugas dan mcm2 lagi. Kalau ada soalan boleh tanya siap2
 

 

More information on trail yang nak p expedition

 

Kemudahan surau kat Taman Negara.

 

Pemandangan kat tepi ni pun da sangat SUPERB.

 

 

 

Ni tourist guide yang bagi service. Kalau nak tanya soalan depa boleh bantu.

 

last sekali sebelum balik, kalau nk beli onde2, boleh la singgah kat sini.

Additional House view

 
 

About Us

Mencari homestay secara harian dan bulanan di Pulau Pinang . Beberapa unit apartment dan teres berdekatan Universiti Sains Malaysia di Gelugor dan SPICE Bayan Baru. Harga berpatutan dan selesa untuk penginapan seisi keluarga. Sila hubungi +60124229767 untuk tempahan dan pertanyaan lanjut.

Reservation

Untuk memudahkan tempahan, pelanggan boleh membuat tempahan terlebih dahulu. Kekosongan adalah tertakluk kepada pengesahan bayaran deposit. Sila maklumkan dengan segera kepada kami sekiranya telah membuat deposit untuk rumah yang ditempah.

Contact us