Moonlight Bay Beach

lepas je selekoh tajam ni, terus bagi signal kiri untuk parking.
belah kanan tu ada tangga turun kepantai.kiri kanan pun boleh parking

 

kalau dah terlepas, hampa boleh u turn balik kat  moon light bay 
bunglow ni. 

 

fuuuhh tengokla pemandangannya

 

sebabtu walang suka mai berkelah kat sini

 

sini elok diawal pagi, sebab petang agak panas

 

haa yang ni la wa punya pot mancing, kat sini pernah dapat 
kerapu dekat 1.5kg bebb...  
dari sini dah dekat dengan batu feringghi,
dalam 5-10 minit drive, bergantung kepada berapa degreesss
hampa punya koner baring.....
kat sini cuma ada 1 kedai makan, tandas juga disediakan.

 

 

Additional House view

 
 

About Us

Mencari homestay secara harian dan bulanan di Pulau Pinang . Beberapa unit apartment dan teres berdekatan Universiti Sains Malaysia di Gelugor dan SPICE Bayan Baru. Harga berpatutan dan selesa untuk penginapan seisi keluarga. Sila hubungi +60124229767 untuk tempahan dan pertanyaan lanjut.

Reservation

Untuk memudahkan tempahan, pelanggan boleh membuat tempahan terlebih dahulu. Kekosongan adalah tertakluk kepada pengesahan bayaran deposit. Sila maklumkan dengan segera kepada kami sekiranya telah membuat deposit untuk rumah yang ditempah.

Contact us