Padang Brown

Ni Food Court Padang Brown atau org Penang panggil Padang Broomm. Sini famous sebab ada mcm2 jenis hidangan. Basah, kering, bakar, rebuih, goreng semua adaaa.

 

 

Tapi kalu time cuti sekolah, Public Holiday agak sesak sikit
 
Kalau mai penang tak pekena yg ni balik nanti termimpi2
 
 
Inila pasembooor..
 
pasemboq padang brown
yg ni baru dok ada dlm Rm25

 

Soup Bismi ni mmg famous kat Pg. Soup perut, tulang, urat, campoq, malahan soup Gear Box
 
 
Yg bestnya soup ni mai sekali dgn roti benggali.
Bila order habaq kat mamu tu nak 1 set, baru depa bg sekali dgn roti.
kalu tak habaq jawapnya hirupla soup tu. 
 
Satay pun ada
 
Nak western food pun ada
 
ABC
Coconut shake dia best gak
 
laksa penang pun ada
 
laksa makcik ni kira okey gak la.. blh tahan

Mee rebus, goreng, koew teow pun ada.
 



 

 

Pendek kata macam2 ada
 
Ni lak, sapa yg suka makan sushi ni la tempatnya
 
makanan mmng dah tersedia atas meja, kalau tak dak org duduk
hampa duduk je. itu dia punya konsep.
depa cuma charge berapa cucuk hampa makan, bukan semua makanan
atas meja tu hampa kena perabih.
 

 

Kat depan Food Court ni ada taman permainan
 
Kat sini mmng ada parking per entry Rm0.80 / 8 kupang je.
parking la sampai esok pun tak pa..
 
*Untuk senang hampa p order kat kedai, tak yah tunggu, habaq depa dok
tang mana depa nanti p hantaq. dan bayaq teruih bila depa hantaq.  Blh respect kat depa, tempat punya luaih depa blh cari  (depa pakai GPS kot).

                       *Panchoq / tandas ada kat blkng Food Court

Additional House view

 
 

About Us

Mencari homestay secara harian dan bulanan di Pulau Pinang . Beberapa unit apartment dan teres berdekatan Universiti Sains Malaysia di Gelugor dan SPICE Bayan Baru. Harga berpatutan dan selesa untuk penginapan seisi keluarga. Sila hubungi +60124229767 untuk tempahan dan pertanyaan lanjut.

Reservation

Untuk memudahkan tempahan, pelanggan boleh membuat tempahan terlebih dahulu. Kekosongan adalah tertakluk kepada pengesahan bayaran deposit. Sila maklumkan dengan segera kepada kami sekiranya telah membuat deposit untuk rumah yang ditempah.

Contact us