Home 8

Peak Season RM280-300/nite
Non Peak Season RM 250/nite

Homestay dilengkapi kemudahan 3 bilik tidur, 2 bilik air berserta balkoni yang selesa dengan pemandangan yang indah, dilengkapi dengan kemudahan kolam renang dewasa dan kanak-kanak, kemudahan gymnasium yang boleh digunakan bila-bila masa, serta kemudahan sekuriti 24 jam.

Ia terletak berdekatan dengan Kompleks Tabung Haji, PISA, Queensbay Mall, USM, Kawasan Perindustrian Bebas Bayan Lepas dan Lapangan Terbang Pulau Pinang dengan jarak perjalanan kira-kira 5 hingga 10 minit. Ia juga mengambil masa 20 minit ke Bandaraya Georgetown dan Teluk Bahang, serta 35 minit ke Batu Feringghi.

Lengkap dengan kemudahan peti ais,mesin basuh automatik,2 unit penghawa dingin(Master bedroom dan 2nd bedroom), microwave, cerek air, TV LCD, Astro dan 1 lot parkir bersekuriti 24 jam.

Additional House view

 
 

About Us

Mencari homestay secara harian dan bulanan di Pulau Pinang . Beberapa unit apartment dan teres berdekatan Universiti Sains Malaysia di Gelugor dan SPICE Bayan Baru. Harga berpatutan dan selesa untuk penginapan seisi keluarga. Sila hubungi +60124229767 untuk tempahan dan pertanyaan lanjut.

Reservation

Untuk memudahkan tempahan, pelanggan boleh membuat tempahan terlebih dahulu. Kekosongan adalah tertakluk kepada pengesahan bayaran deposit. Sila maklumkan dengan segera kepada kami sekiranya telah membuat deposit untuk rumah yang ditempah.

Contact us