Jeruk

Ini kat Penang Road, yg tinggi tu Komtar
kat pasar Chowrasta nilah ada jual macam2, ala2 Jalan Tar
 
Bertentang dengan pasaraya Mydin & Balai polis
  
macam2 ada, dari bag, pakaian, mainan dan juga makanan
Kalau hampa masuk kat dalam tu banyak lagi kedai2
 


 

Yang ni campbell street, cuba la jalan2 kat sini 
 
Bila nampak sign nasir jeruk ni, betul2 depan Mydin
 terus belok kiri
 
simpang ni terus je masuk
 
ikut jalan Chowrasta ni, cari je parking kat sini.
Dekat campbell street tadi boleh gak parking.
 
Macam-macam buah dijual disini
 
 
 Ni yang paling sempoi, bermacam2 jeruk dijual

 

tak sah kalau mai penang tak beli yg ni..kat sini memang banyak pilihan, 
kat sini harganya lebih murah,,kalau yang pandai tu bolehla nego. 

Additional House view

 
 

About Us

Mencari homestay secara harian dan bulanan di Pulau Pinang . Beberapa unit apartment dan teres berdekatan Universiti Sains Malaysia di Gelugor dan SPICE Bayan Baru. Harga berpatutan dan selesa untuk penginapan seisi keluarga. Sila hubungi +60124229767 untuk tempahan dan pertanyaan lanjut.

Reservation

Untuk memudahkan tempahan, pelanggan boleh membuat tempahan terlebih dahulu. Kekosongan adalah tertakluk kepada pengesahan bayaran deposit. Sila maklumkan dengan segera kepada kami sekiranya telah membuat deposit untuk rumah yang ditempah.

Contact us