Laksa Janggus

Laksa Janggus Pulau Pinang

 
Ini antara tarikan utama kat Balik Pulau selain dari Durian yang sgt femes tu. Jalan-jalan Cari Makan pernah datang sini.
Sini macam2 menu ada, ais kacang, bihun sup, goreng pisang . Kedai buka dari 3.30pm sehingga 7mlm.Tutup setiap rabu

 

Kat sini sistem dia layan diri, So kena p beratur nk oder makan, amik tray bayar pastu duduk di bawah pokok jangguih (org utara sebut lagu tu okeyy)

 


Ni awai lagi dalam kui 3.40 so queue x panjang sangat. Pastu toilet pun ada 3 kut.. da maju sket. Dulu2 ada 1 ja so kena queue.. hehehe


Ni antara pemandangan di balik pulau.. masih penuh kehijauan. i likeeee


Ni pulak antara pemandangan yg sgt biasa. Kedai juai durian, rambutan n manggis merata2 di  balik pulau ni..

Ni pulak kat Atas bukit laluan Balik Pulau Bukit Jambul. kat sini ada jugak pengerai2 kecik yg juai durian n buah2 tempatan.

Kat atas ni sejuk la jugak.. ala2 cameron highlands. So ni la pemandangan ke pekan balik pulau dari atas dataran ni... cantik... saujana mata memandang

 

Additional House view

 
 

About Us

Mencari homestay secara harian dan bulanan di Pulau Pinang . Beberapa unit apartment dan teres berdekatan Universiti Sains Malaysia di Gelugor dan SPICE Bayan Baru. Harga berpatutan dan selesa untuk penginapan seisi keluarga. Sila hubungi +60124229767 untuk tempahan dan pertanyaan lanjut.

Reservation

Untuk memudahkan tempahan, pelanggan boleh membuat tempahan terlebih dahulu. Kekosongan adalah tertakluk kepada pengesahan bayaran deposit. Sila maklumkan dengan segera kepada kami sekiranya telah membuat deposit untuk rumah yang ditempah.

Contact us