Miami Beach

Selepas singgah Masjid Terapung, on the way ke Batu Ferringhi, ada beberapa pantai yang sangat cantik. Antaranya Pantai Miami, Pantai Shamrock, Moonlight Bay n mcm2 lagi

 
Ni information ke Miami Beach. Kami sajes sesiapa yang ada budak2 tu mandi kat sini sebab kat sini ada life guard tower. Pastu ada surau, food court, tempat mandi dan bersiap
 
 

 

 

Korang nampak bumbung merah tu? kat situ la surau n bla2 tu..
 
Ni signboard kalu nk ke butterfly farm.

 

 
Cuba korang teropong life gad tower tu... haa.. sempoi kan? kat bwh tu ada la kedai2 makan so boleh aa oder laksa, ais kacang.. kat sini orang oder ABC air batu campuq.. heheh

Additional House view

 
 

About Us

Mencari homestay secara harian dan bulanan di Pulau Pinang . Beberapa unit apartment dan teres berdekatan Universiti Sains Malaysia di Gelugor dan SPICE Bayan Baru. Harga berpatutan dan selesa untuk penginapan seisi keluarga. Sila hubungi +60124229767 untuk tempahan dan pertanyaan lanjut.

Reservation

Untuk memudahkan tempahan, pelanggan boleh membuat tempahan terlebih dahulu. Kekosongan adalah tertakluk kepada pengesahan bayaran deposit. Sila maklumkan dengan segera kepada kami sekiranya telah membuat deposit untuk rumah yang ditempah.

Contact us